Köp av åkpåse till bebisen

Voksi Urban åkpåseNu börjar det blir riktigt kallt på dagarna här ute på ön och jag märker att min lilla Tora har börjat frysa lite när vi är ute och går längre sträckor med vagnen. Visst vi kan börja använda overallen men den är så dryg att ta på och av när jag bara ska ut en liten sväng så nu har jag börjat titta på en riktig åkpåse till Tora.

Åkpåsar är dyrare än jag trodde och vissa kostar upp till 5000 kronor??? Nä så mycket ska jag inte lägga på en åkpåse men det verkar som att det finns relativt bra sådana för ungefär 1500 – 2000 kronor.

Den modellen jag funderar på att köpa just nu är Voksi Urban som enligt tester har fått bäst i test enligt åkpåse.nu. Den kostar lite mer än vad jag vill betala men från vad jag har läst på nätet så ska den vara riktigt bra.

Länk till Voksi Urban

Nu ska jag bara övervinna min sambo som tycker det är onödiga pengar 🙂 Men oftast vinner jag dessa fighter utan några större problem, manipulativ eller bra övertalningsförmåga?

När vi flyttade hit till Nåttarö för några månader sen tänkte jag inte riktigt på vintern här men det ska nog gå bra i slutändan. Det är i alla fall kallare än Skåne vid den här tiden på året och det är nog en av de saker jag kommer sakna med skåneland att det faktiskt är mildra vintrar där nere.

Men nu blir det till att skrapa ihop lite käk!